pondělí 20. července 2015

...... mazlíčci ....

.... tak jsme si konečně celá rodina o víkendu vyjeli na chalupu. Vesnice se jmenuje   Bláhov a musím říct , že tu bývá bláhově. ;o) Počasí nám tedy plně přálo ,takže jsme se i vykoupali, slunili a odpočinuli .

 
(...... Bláhov ......)
 
Ale protože jsme rodina činorodá, tak v neděli už nás to lelkování docela omrzelo ( tedy až na naší Barunku ..... ta má teď období, že je všude nuda ...,ale pak byla ráda, že jela  ;o) ) . A vyrazili jsme na výlet do vesnice Srdov . Nachází se tu totiž   Zoo centrum Srdov  , které už funguje 9 let ( pokud si dobře pamatuji) a provozuje ho velký milovník ptáků a lesní zvěře pan M.Fišer s rodinou .
 


 
Srnečka s jelenem byli nádherní ..... mazlíci k pohledání .
 
 
 
Terinka ze začátku měla trochu strach ,ale netrvalo to dlouho a byla hned mezi nimi .
 
 
 
..... není to nádhera ? 
 
 
..... srnečka prý miluje drbání oušek a pravda to tedy byla. Myslím, že by vydržela hodiny a hodiny :D
 
 
....... myslím, že největší zážitek pro holky bylo, když Terinka se mohla posadit na srnečku a Terinka dostala pusu od srnce. Komu se to povede, že :o) ? 
 
 
..... tahle zvířátka už se bohužel hladit nemohla. :o) Ale za to nám pan Fišer povyprávěl vše , co jsme chtěli vědět. Je vidět, že  tím  žije. Více takových lidí, kteří  dělají něco tak záslužného. Holky byly nadšené a určitě tam zase pojedeme. Další věc, která je velice smutná , tak jsou jejich sousedi, kteří se jim neustále snaží  znepříjemňovat život. Co více dodat ...... :o(
 
Každopádně tento výlet doporučuji , děti budou nadšené. :o)
 
Pa Peťule

Žádné komentáře: