středa 22. července 2015

..... skoro hotovo

Ano, skoro hotovo. Trvalo to 3 roky, než jsme to dodělali. Ano, letí to . Konečně máme svojí vysněnou terasu. Už nemusíme utíkat před deštěm a špatným počasím do domu . Už nemusíme uklízet nábytek , psa .... Už si tu v klidu můžeme ráno dát snídani, odpoledne kávu a večer třeba vínko při svíčkách , než nám zase zaklepe zima na dveře. Užívat si zahradu, grilování , květiny, hrající si děti, návštěvy. I když ta naše zahrada je opravdu malinká , tak ji máme rádi. A když je tu i ta terasa , máme ji o to raději :o)
 
 
.... před třemi roky tu bylo jenom pár kytek , stromů a rododendronů. Terasa byla malinká a dalo se na ní tak akorát posadit a nebo něco položit. Joooo, vzpomínám si, jak jsme tu s manželem večer po práci v domě  ,unavení seděli a snili, jak to tu jednou bude vypadat. Špinaví od prachu, cementu , barev jsme se tu pak hadicí oplachovali a pak každý jsme se vrátili do svého bydliště. A další den nanovo ....
 
 
... a tady jsme po roce už bydleli ... Ale terasa stále čekala. Jenom jsme trochu zvětšili plochu a dali ji dřevěnou podlahu ( kterou jsme ale na zimu museli složit ).A celou zimu se koukat na beton .....
 
 
.... a tohle je už letos na jaře , kdy to všechno vypuklo a nemohli jsme se dočkat ,až to bude hotové .... :o)
A kdo nám ji postavil ? No přeci manžel s šikovným kamarádem Pavlem ..... :o)
 
 
 
...... a tady je už výsledek. Ještě tu budeme muset pár věciček dodělat ,ale to už jsou detaily. A jak se tu krásně odpočívá , pije káva, oslavuje , prostě lelkuje  ......... To čekání za to stálo :o)




 
 
 
 
a krásně to tu kvete ....
 





... a ze zbytků střešních latí mi manžel na mé přání vyrobil pěkné truhlíky ....





 
 
..... a dnes ( pokud tomu počasí dovolí ) si zde na terase s mužem lehneme pod širák. Ano jsme trochu srabi , budeme mít nad sebou střechu ,ale i tak hvězdy uvidíme ..... :o)   

Žádné komentáře: